Anàlisis
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/analisis-aguas-potables.jpg)
LABORATORI MEDI AMBIENTAL, ALIMENTARI I INDUSTRIAL
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/unichem_3206525g.jpg)
ANALÍTICA D'AIGUA RESIDUAL
Anàlisis quimics de tots els paràmetres de la Llicencia o Autorització Abocament.
Analítiques de mostres resultats d’inspeccions de l’Administració. Paràmetres de la DUCA.
ANÀLISIS D'AIGUA POTABLE
Analítiques de tots els
paràmetres del RD 140/2003.
Control en l’aixeta i dipòsit.
Contaminants orgànics: Plaguicides, Hidrocarburs…
Metalls.
Analítica completa segons normativa.
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/hemos-analizado-76-aguas-embotelladas-y-solamente-una-iguala-en-calidad-a-la-del-grifo.jpg)
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/labimg_640_Test_Tubes-1.png)
CONTROL MICROBIOLÒGIC D'ALIMENTS
Segons R(CE) 2073/2005: I. Salmonel·la, R. Aerobis; R. Enterobacteris
Paràmetres de Seguretat alimentaria: Salmonel·la, Listeria…
Paràmetres d’Higiene dels Processos: Aerobis, R. Enterobacteris. E. Coli…
ANÀLISIS DE LLOTS DE DEPURADORA
Segons RD 1310/1990.
Per aplicació directa ( paràmetres microbiològics) o compostatge.
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/47.jpg)
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/test-214185_1280.jpg)
ANÀLISIS NUTRICIONALS
Etiquetatge dels aliments: Hidrats de Carboni, proteïnes, greixos….
CONTROL MICROBIOLÒGIC DE CANALS I SUPERFICIES
Analítiques d’acord amb el R (CE) 2073/2005.
Segons l’APPCC de l’empresa.
![](http://coian.es/wp-content/uploads/2017/11/shutterstock_250375186-copy-2-1.jpg)